Multivers online

HomeSoftwareMultivers online

Wilt u overal toegang tot uw administratie en boekhouding? Dan is Multivers Online een passende oplossing.

Multivers Online wordt aangeboden in de pakketten Small, Medium, Large en Extra Large. Afhankelijk van uw organisatie aanbevelen wij graag over een passend pakket.  

Uitgebreide e-mailfunctionaliteit

Aanmaningen, rapportages en facturen versturen was nog nooit zo eenvoudig! Multivers Online biedt een uitgebreide e-mailfunctionaliteit waarmee u via uw eigen e-mailprovider (bv. Gmail of Ziggo) uw e-mails uit kunt sturen.

In de uitgebreide e-maileditor kunnen verschillende e-mailsjablonen aangemaakt worden, passend bij uw huisstijl en standaarddocumenten. VZNH zorgt graag voor een passende inrichting en implementatie van uw boekhoudpakket en administratiesoftware. Wij zullen hierbij ook zorgdragen voor een koppeling naar uw database of andere systemen.

Efficiënt samenwerken met financiële partners

Multivers Online als administratiesoftware en boekhoudpakket biedt u de mogelijkheid om efficiënt samen te werken met financiële partners als uw accountant en uw bank.

Door uw accountant toegang te geven tot het systeem kan deze controles snel en efficiënt uitvoeren waardoor gegevens makkelijk uitgewisseld kunnen worden. Hiermee bespaart u een eigen tijd die het kost om de gegevens aan te leveren, maar ook de accountant kan zijn werk sneller uitvoeren.

Multivers Online kan ook gekoppeld worden met pakketten van de Rabobank, ABN Amro of ING. Zodoende koppelt u uw betaalrekening aan uw online administratie en heeft u een dagelijkse update van uw administratie. Bankmutaties worden snel doorgevoerd, zonder dat u er omkijken naar heeft. 

Meer informatie

VZNH is specialist op het gebied van boekhoudsoftware, administratiepakketten en maatwerkoplossingen. Vanuit ons kantoor in IJmuiden werken wij voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. Neem gerust contact met ons op (072 3 690 690), of stel uw vraag via ons contactformulier .