Over ons

HomeOver ons

Het boekhouden en inrichten van de administratie per bedrijf. Naast de grootte van het bedrijf is ook het segment waarin gewerkt wordt van belang. Verkoopt u producten of levert u vooral diensten? Gaat het om grote aantallen en standaardproducten? Of is uitgebreid advies gewenst?

Voor diverse bedrijfstakken bestaat er standaard software voor de boekhouding en administratie. Daarnaast kunnen specifieke maatwerkpakketten of een mix van standaard / maatwerk nodig zijn om uw organisatie optimaal te managen.

Bij VZNH kunt u terecht voor advies, verkoop en implementatie van boekhoudpakketten en administratiesoftware. Het merendeel van onze klanten bevindt zich in het MKB, maar wij ondersteunen ook ZZP’ers, transportbedrijven en bedrijven in de industrie. Voor branche georiënteerde producten wordt er met een derde partij samengewerkt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over boekhoudpakketten, administratiesoftware of gerelateerde onderwerpen, dan horen wij graag van u. Vanuit ons kantoor in IJmuiden werken wij voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 072-3 690 690, of stel uw vraag via ons contactformulier .